Terug

  • Gratis verzending vanaf € 75,00 NL
  • Officiële Einhell Dealer
  • Direct leverbaar, wanneer op voorraad

Premium Dealer

Einhell Premium Dealer

Heeft u een nieuwe machine nodig? Overweegt u de investering in een accu concept maar heeft u meer uitleg nodig? Wilt u machines zien, voelen en beleven voordat u ze koopt? Dan is de Einhell Premium dealer er voor u. Bij ons komt u terecht bij getrainde medewerkers voor advies, of kunt u op uw gemak een kijkje nemen in ons uitgebreid Einhell Showroom. En mocht u met een machine onverhoopt ooit tegen een probleem aanlopen? Ook dan kunnen wij u ons als Einhell Premium dealer natuurlijk helpen. Bij HoukemaTools is vrijwel het volledige Einhell assortiment uit voorraad leverbaar. Komt u specifiek voor een bepaald model, neem dan vooraf contact op om te verifiëren of dat exacte model aanwezig is zodat u niet voor niets komt.

Showroom om vrijwel alle machines te kunnen zien

(bijna alles uit voorraad leverbaar)

Alle machines staan uitgestald en u kunt deze vastpakken, ervaren en de meeste machines kunt u ook uitproberen (ivm veiligheidsvoorschriften en technische beperkingen is dit helaas niet voor alle machines mogelijk). De Einhell premium dealer krijgt twee keer per week vanuit Einhell alle machines aangeleverd, zodat u alles direct mee kunt nemen. Komt u voor een specifiek model, neem dan op voorhand even contact op om te verifiëren of uw specifieke model op dat moment aanwezig is. Als u een keuze heeft gemaakt kunt u de machines gelijk meenemen.

     

     

 

Problemen met uw Einhell gereedschap?

Mocht er zich toch een probleem voordoen met een Einhell machine, dan helpen we u natuurlijk graag om dit probleem op te lossen.

Op iedere machine wordt standaard 24 maanden garantie gegeven. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw machine te registreren voor een 12 maanden garantieverlening waardoor u in totaal 36 maanden garantie heeft. Op accu's is een afwijkende garantieperiode van 6 maanden van toepassing. Voor de accu's uit ons Power-X-Change concept heeft u de mogelijkheid om na registratie de garantie kosteloos te verlengen tot 24 maanden. Niets is vervelender dan dat middenin een verbouwing uw machine ermee stopt. Bij een Premium dealer zijn er leen-machines beschikbaar die u kunt gebruiken tijdens de reparatieperiode, zodat u gelijk door kunt gaan met uw klus. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Einhell Winkel / - Reviews @