Terug

  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, vandaag verstuurd.
  • Officiële Einhell Dealer
  • Direct leverbaar, wanneer op voorraad

Laden & starten (11)

Bij Einhellwinkel vindt u een breed assortiment aan Einhell Machines voor laden en starten van accu's voor een lage prijs. Elektrische acculaders van hoge kwaliteit van het merk Einhell dragen bij aan het goed opladen van accu's voor diverse motoren.

Filters

Laden en Starten

Bij Einhellwinkel vindt u een breed assortiment aan Einhell Machines voor laden en starten van accu's voor een lage prijs. Elektrische acculaders van hoge kwaliteit van het merk Einhell dragen bij aan het goed opladen van accu's voor motoren die hulp nodig hebben bij het starten.
 
Voor verchillende type auto's zoals Alfa Romeo, Lancia, Fiat, Jeep en Dodge is het bekend dat accu's sneller leeg raken ofwel het meer vermogen vraagt de desbetreffende motor te starten. Het is bij deze merken maar ook bij andere automerken dan ook zeker aan te raden om de juiste acculader aan te schaffen. Alle accustarters (Voor voertuigen zoals auto's) van het Merk Einhell zijn van goede kwaliteit en zorgen voor een optimaal gebruik. Belangrijk is dat er een duidelijk onderscheid gemaakt dient te worden tussen accustarters(geschikt voor auto's enz.) voor het starten van de motor zonder dat er spanning in de accu zit en autoladers. Waarin het langere tijd duurt voor uw accu opgeladen is en u zult moeten wachten met wegrijden. Dit komt doordat de spanning die een accustarter afgeeft hoger waarmee u dan ook geen laadtijd nodig heeft.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Einhell Winkel / - Reviews @