Stuur ons een email[email protected]

Service & Garantie
Indien een product, dat u op Einhellwinkel/HoukemaTools heeft gekocht, gebreken vertoont, kunt u met ons contact opnemen via e-mail of telefonisch op +31(0)88 2044340. Om uw garantie aanhangig te maken. Tijdens de garantieperiode heeft u recht op een kosteloze reparatie van gebreken die zijn ontstaan, na normaal met de bestemming van het product corresponderend gebruik. Indien reparatie niet mogelijk is, kan het ook voorkomen dat u een nieuw exemplaar wordt toegezonden, een vervangend exemplaar (uiteraard in overleg) of restitutie van uw aankoopbedrag (indien wij het artikel niet meer in ons assortiment voeren). Wanneer blijkt dat het defect is opgetreden door niet normaal met de bestemming van het product corresponderend gebruik, kunnen wij de garantie niet in behandeling nemen en komt deze te vervallen. Artikelen worden in de garantie periode kosteloos bij u afgehaald. Voor het aanvragen van een kosteloze retourzending neemt u contact met ons op via e-mail. U vermeld uw factuurnummer en klacht en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. Let op dat het product welke u aanmeld voor garantie ook defect is door fabricagefouten. Indien wij een terug gestuurd product beoordelen op bijvoorbeeld geen onderhoud aan gepleegd en hierdoor de machine weer werkend krijgen kunnen hier kosten voor in rekening gebracht worden. Elke machine die u gebruikt heeft onderhoud nodig, indien een machine het niet meer doet binnen de garantie termijn, controleer a.u.b. eerst alle punten waar onderhoud aan gepleegd kan worden, indien u dit niet weet, dan kunt u contact met ons opnemen. Indien dit niet gebeurt dan kunnen de kosten die wij hier aangemaakt hebben, door worden berekent.  

Garantie uitleg:
Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het artikel.

 

Uitgebreide garantie:
Het is ook mogelijk om je garantie uit te breiden, dit kan na registratie, dit kunt u dan doen op de website van einhell.nl Dit moet dan binnen 30 dagen na aankoop om het definitief te maken. U hoeft vaak alleen maar u garantie definitief te maken met het doorgeven van het serienummer, hierna wordt de garantie vaak verlengt met 1 jaar. Einhell kent een garantie verlenging 2+1 jaar op machines en 2+1 jaar op accu's. Indien u vragen of hulp nodig heeft voor het voltooien van deze registratie, neem dan contact met ons op.

                    

 

Als u vragen heeft over het product wat u wilt bestellen en daar ook uitgebreide garantie op zit, informeer dit bij ons of kijk op de website van de Fabrikant. Indien u een garantie wilt aanmelden bij ons met een uitgebreide garantie, graag aan ons doorgeven uw bestelnummer + bevestiging Leverancier (Fabrikant) uitgebreide garantie.


Let op: (alleen bij garantievraag)
U dient te allen tijde een klachtenmelding of product fout eerst aan te geven aan onze Klantenservice. Dit kunt u d..m.v. het versturen een e-mail klantenservice of telefonisch binnen onze openingstijden naar +31(0)88 2044340. Na aanmelding van uw klacht, ontvangt u van onze serviceafdeling een procedurebeschrijving, die u nodig heeft om uw garantie artikel naar ons toe te sturen. Zonder deze procedurebeschrijving, wat tevens de bevestiging van uw garantieaanspraak is, kan het ter garantie aangeboden product niet in behandeling worden genomen. Na ontvangst van uw onder garantie retour gezonden artikel gaan wij binnen 5 dagen deze in behandeling nemen en ontvangt u van ons per e-mail de oplossing voor deze klacht en of garantieartikel. Op alle producten zijn minimaal de wettelijk garantie van toepassing. Het kan zijn dat er bij bepaalde producten een langere garantie wordt geboden, dit wordt altijd gecommuniceerd bij het desbetreffende product. De extra garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument.

Einhellwinkel is niet verplicht tot het verlenen van garantie indien er sprake is van ondeskundig gebruik, wanneer consumentenproducten worden gebruikt voor professionele doeleinden of gebreken die ontstaan zijn door demontage. Garantie is tevens uitgesloten indien het artikel wordt doorverkocht aan derden. Wanneer tijdens onderzoek blijkt dat geprobeerd is het product te herstellen door derden, is Einhellwinkel-garantie uitgesloten. De onderzoekskosten zijn in dat geval voor uw rekening.

  • Op artikelen die door breuk onbruikbaar zijn geworden, vervalt de garantie.
  • Indien een artikel binnen de garantietermijn wordt gerepareerd, blijft de oorspronkelijke garantietermijn intact.
  • Bij een reparatie verleent Einhellwinkel drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Je dient hierbij het reparatiebewijs te bewaren.
  • Op artikelen buiten de garantie kunnen niet ter reparatie worden aangeboden.
  • Op reparaties aan artikelen met bliksem-, water-, brand- en/of vochtschade wordt geen garantie gegeven.
Openingstijden
Maandag09.00 -17.00
Dinsdag09.00 -17.00
Woensdag09.00 -17.00
Donderdag09.00 -17.00
Vrijdag09.00 -16.00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Contactgegevens