Terug

  • Gratis verzending vanaf € 75,00 NL
  • Officiële Einhell Dealer
  • Direct leverbaar, wanneer op voorraad

Herroeping

Herroeping van uw bestelling.
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Het enige waar eventueel kosten voor gerekend worden zijn rembourskosten indien u dit als betaalmiddel heeft gekozen. Rembourskosten worden niet terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Mocht u van on een retourlabel willen ontvangen, zodat u het pakket bij een PostNL punt kunt afgeven, dan gelden onderstaande kosten. U ontvangt van ons een retourlabel, welke u kunt uitprinten en gebruiken voor uw retourzending. Echter voor artikelen zwaarder als 30kg kunnen alleen bij het verzendadres afgehaald worden, deze kunnen niet bij een PostNL punt afgegeven worden. 

Wanneer u gebruik wilt maken van onze retourlabel dan graag dit ons kenbaar te maken per e-mail. Hiervoor worden in dit geval de onderstaande kosten in rekening gebracht. Onderstaande prijs heeft betrekking per verpakking/doos die u retourneert.

Artikelen tot 20 kg € 9,95
Artikelen tot 30 kg € 14,95
Artikelen zwaarder dan 30kg € 49,95 

Ruilen
Wanneer u een ander artikel wilt dan u ontvangen heeft, kunt u dit kenbaar maken op het herroepingsformulier welke u in combinatie met het prodcut aan ons retourneert. Zodra wij uw originele bestelling ontvangen hebben, gaan wij leveren hetgeen wat u vermeld heeft. Te veel betaalde (na verrekening) wordt binnen 5 werkdagen terug betaald en bijbetaling wordt apart gefactureerd. Er worden geen verzendkosten geen gerekent.

Download herroepingsformulier

 

Retourneren aan:

HoukemaTools/Einhellwinkel
"Uw ordernummer"
Zuidersloot 108
7765 AL Weiteveen 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Einhell Winkel / - Reviews @