Terug

  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, vandaag verstuurd.
  • Officiële Einhell Dealer
  • Direct leverbaar, wanneer op voorraad

Einhell zaagmachine (15)

Filters

Einhell Zaagmachine

Einhellwinkel biedt verschillende typen zaagmachines zoals een decoupeerzaag, afkortzaag, tegelzaag en een zaagtafel. Zaagtafels van Einhell zijn beschikbaar in verschillende hoogte maten, u kunt zagen op een workmate of zaagmachines met een onderstel kiezen. Voor het zagen van hout, het zagen van tegels maar bijvoorbeeld ook deuren en tafels kun je zagen. Heeft u wel eens gedacht aan het zagen van laminaat of parket? Ook dit kan met de juiste zaag van Einhell.

Type Einhell zaagmachine

Zaagmachines zoals Cirkelzagen, tegelzaag, lintzagen en figuurzagen zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Uiteindelijk is het belangrijk dat u voor de klus de juiste machine vindt. Wij geven u graag telefonisch advies over de keuze voor- en gebruik van de zaagmachines. 

Einhell reciprozaag

Reciprozaag of wel een multizaag is zeer veelzijdig inzetbaar. Hiermee kun je op de meest onmogelijke plekke goed komen. Door het gevarieerd aanbod in zaagbladen is deze machine geschikt voor hout, kunststof en Metalen. Wij hebben diverse modellen, allemaal hoogwaardige machines op stroom of accu.
 

Gereedschap van Einhell staat garant voor de hoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Naast Accu-boormachines, Schroefmachines, Maaiers en andere elektrische klus gereedschappen biedt Einhell Einhell Zaagmachines, zaagtafels, decoupeerzagen, Radiaalzagen van top kwaliteit. De zaagmachine wordt vaak mechanisch aangedreven met als doel het zagen van bijvoorbeeld hout en metaal. Het woord wordt meestal alleen gebruikt voor stationaire machines hoewel er ook verschillende mobiele apparaten kunnen worden gebruikt. Een veel voorkomende soort zaagmachines is de cirkelzaag. Maar bijvoorbeeld ook een lintzaag is voor veel mensen ook bekend. Een zaagtafel is een zaagmachine die op een vaste plek staat in de ruimte waar wordt gezaagd (veelal is dit voor thuis klussers de schuur) Deze zijn uitgerust met een verticaal geplaatst zaagblad, welke volgens voorschriften gedemonteerd kan worden zodat het cirkelzaagblad in de zaagsnede niet zal vastlopen. Het zaagblad is dunner dan de grootte van beitels of tanden.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Einhell Winkel / - Reviews @