Terug

  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, vandaag verstuurd.
  • Officiële Einhell Dealer
  • Direct leverbaar, wanneer op voorraad

Power X-Change (4)

Einhell Power -X-Change heeft een uniek systeem. Eén type accu te gebruiken voor meerdere soorten Einhell machines. Vrijwel alle accu en machines zijn te combineren. Meer dan 1000 mogelijkheden!

Power X-Change

Einhell Power -X-Change heeft een nieuw en uniek systeem. Eén type accu te gebruiken voor meerdere soorten Einhell machines zoals; accuboormachine, heggenschaar, bladruimer, schuurmachine en meer uit het Einhell Power-X-Change lijn welke Einhell voortdurend werkt aan verbetering en uitbreiding hiervan. Deze accu's zijn verkrijgbaar als 18 volt uitvoeringen met diverse ampère per uur. Sterke Li-ion accu's voor uw klus.

Bespaar geld met de nieuwe Einhell accu. De Einhell Power-X-Change heeft een nieuw systeem waarmee je een type accu kunt gebruiken voor meer dan 120 soorten machines. De accu's zijn verkrijgbaar als 18 volt uitvoeringen met diverse ampère per uur. Als u eenmaal in het bezit bent van een accu hoeft u deze niet nogmaals aan te schaffen. Gebruik uw accu eenvoudig voor uw accuboormachine, heggenschaar, bladruimer en overige tools.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Einhell Winkel / - Reviews @