• Einhellwinkel.eu is onderdeel van Houkematools.nl

 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Einhell Zaagmachine

Einhellwinkel biedt verschillende typen zaagmachines zoals een decoupeerzaag, afkortzaag, tegelzaag en een zaagtafel. Zaagtafels van Einhell zijn beschikbaar in verschillende hoogte maten, u kunt zagen op een workmate of zaagmachines met een onderstel kiezen. Voor het zagen van hout, het zagen van tegels maar bijvoorbeeld ook deuren en tafels kun je zagen. Heeft u wel eens gedacht aan het zagen van laminaat of parket? Ook dit kan met de juiste zaag van Einhell.

Type Einhell zaagmachine

Zaagmachines zoals Cirkelzagen, tegelzaag, lintzagen en figuurzagen zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Uiteindelijk is het belangrijk dat u voor de klus de juiste machine vindt. Wij geven u graag telefonisch advies over de keuze voor- en gebruik van de zaagmachines. 

Einhell Zaagtafels

Een Zaagtafel is bij uitstek de zaagmachine die geschikt is voor grote klussen. U hoeft deze niet op een werktafel te plaatsen maar gebruikt deze waardoor inzet met name bij grote projecten erg praktisch is. Dit merk zaagtafels is leverbaar in verschillende maten en hoogtes. Door de juiste hoogte te kiezen wordt de zaag-tafel hiermee ook geschikt voor intensief gebruik. 

Artikelen 1 tot 30 van 45 in totaal

  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 30 van 45 in totaal

  1. 1
  2. 2
Gereedschap van Einhell staat garant voor de hoogtste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Naast Accu-boormachines, Schroefmachines, Maaiers en andere elektrische klus gereedschappen biedt Einhell Einhell Zaagmachines, zaagtafels, decoupeerzagen, Radiaalzagen van top kwaliteit. De zaagmachine wordt vaak mechanisch aangedreven met als doelhet zagen van bijvoorbeeld hout en metaal. Het woord wordt meestal alleen gebruikt voor stationaire machines hoewel er ook verschillende mobiele apparaten kunnen worden gebruikt. Een veel voorkomende soort zaagmachines is de cirkelzaag. Maar bijvoorbeeld ook een lintzaag is voor veel mensen ook bekend. Een zaagtafel is een zaagmachine die op een vaste plek staat in de ruimte waar wordt gezaagd (veelal is dit voor thuis klussers de schuur) Deze zijn uitgerust met een verticaal geplaatst zaagblad, welke volgens voorschriften gedemonteerd kan worden zodat het cirkelzaagblad in de zaagsnede niet zal vastlopen. Het zaagblad is dunner dan de grootte van beitels of tanden.