• Einhellwinkel.eu is onderdeel van Houkematools.nl

 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Verzendkosten

Bij HoukemaTools betaald u geen verzendkosten vanaf € 75,00 (anders € 4,95)

Onze voorwaarden:

  • Aankopen vanaf € 75,00 met directe betaling
  • Afleveradres op een geldig Nederlands adres.

Wanneer u een bestelling plaatst met als afleveradres België gelden de volgende verzendkosten:
Tot 30kg € 4,95 per bestelling.
Meer als 30 kg € 19,95 per bestelling.


Let op: Wanneer U een artikel besteld zwaarder als 30 kg, wordt het artikel alleen op werkdagen geleverd.
Artikelen zwaarder als 30kg wordt als zwaar pakket of op een pallet bij u aangeboden. Deze dienst is alleen op werkdagen.

Alle pakket zendingen worden geleverd via PostNL U ontvangt altijd een mail of bericht met hierin de tijdindicatie voor aflevering.


Bezorging:

Alle bestellingen met een afleveradres in Benelux worden geleverd door PostNL. Alle pakketten die vanaf ons magazijn verzonden worden zijn binnen 24 uur op het door u gegeven verzendadres afgeleverd.  Het kan natuurlijk een enkele keer niet lukken en daarom vraagt PostNL vriendelijk om u begrip. U ontvangt van ons een e-mail zodra uw zending onderweg is. In deze e-mail staat tevens een track & trace code, om u pakket via het internet te kunnen volgen. Mocht u meer informatie hebben over u zending mailt u dan naar info@houkematools.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Zodra wij uw bestelling binnen hebben zal uw bestelling 1 werkdag later bij u worden afgeleverd, heeft u liever een voorkeur op een speciale dag, graag dit aan ons doorgeven bij het plaatsen van uw bestelling. Wij regelen dan de afhandeling met onze vervoerder.