Terug

Marvel Mystery Oil 946ml (E10-beschermer)

Direct leverbaar

 • SKU: 15983
 • Artikelcode: 100330
 • EAN: 8717666199338

19,99 16,99

Aan verlanglijst toevoegen

 • Direct leverbaar, wanneer op voorraad
 • Officiële Einhell Dealer
 • 2 jaar garantie
 • 14 dagen bedenktijd

Productomschrijving

Marvel Mystery Oil 946ml (E10-beschermer)

Marvel Mystery Oil 946ml (E10-beschermer)

Lees de volledige productomschrijving

Marvel Mystery Oil 946ml (E10-beschermer)

Toevoegen aan benzine of diesel motoren, zowel aan de brandstof als aan de olie.

 • Marvel Mystery Oil® smeert het volledige brandstofsysteem. Brandstofpompen, injectoren of carburateurs en het bovenste gedeelte van de cilinders. Dit zijn gebieden, die door het ontwerp, door de motorolie niet bereikt worden. Met behulp van Marvel Mystery Olie in uw brandstof verlengt de levensduur van deze vitale onderdelen door hen te voorzien smering dat de alleen olie niet voorziet.
 • Marvel vermindert en voorkomt vernis en gom opbouw, twee belangrijke bijdragen aan het verminderen van de motorprestaties. Wanneer u uw motor uitschakeld, blijft er een druppel brandstof achterop het puntje van de brandstof injectoren of carburateur. Deze minuscule druppel brandstof stolt dan in een soort residu.
 • Dit kan op den duur leiden tot het blokkeren van de openingen van de injectoren of verstuivers, welke bijdragen ​​tot lagere prestaties, hoger brandstofverbruik en verkorter levensduur van deze componenten.
 • De levensduur van de Bougie wordt ook verlengt met behulp van Marvel in uw brandstof. Het creëert een schonere verbrandings omgeving.
 • Daarnaast Marvel Mystery Oil® verminderd het brandstofverbruik door middel van verminderen van de interne wrijving in de motor.
 • Marvel moet worden gebruikt in de brandstof bij iedere tankbeurt. Gebruik 30ml per 10 liter brandstof.

Toegevoegd aan de olie
Marvel kan aan de motorolie worden toegevoegd bij elke oliewissel. In een auto-motor met 5 liter olie capaciteit, vervangt u een kwart van de motorolie door Marvel’s Mystery Oil. Marvel is veilig en effectief te gebruiken met half-synthetische en synthetische motoroliën. Wanneer Marvel’s Mystery Oil word toegevoegd aan de motorolie, vermindert en voorkomt dit dat de klep blijft steken en extreem veel geluid maakt. Vaak kan de plakkende klep worden geïdentificeerd door een “tikkend” geluid uit de motorruimte wanneer de motor draait. Dit klikgeluid zal toenemen en afnemen met het toerental van de motor. Marvel versterkt de eigenschappen van de motorolie, zowel traditionele als synthetische. Marvel voorkomt olieafbraak veroorzaakt door extreme temperaturen. Daarnaast bevordert Marvel’s Mystery Oil de koude start en heeft Marvel’s Mystery Oil het vermogen om het stollen van de olie bij lage temperaturen te elimineren. Slib opbouw in nieuwe en oudere motoren kunnen resulteren in lagere prestaties en levensverwachting. Marvel’s Mystery Oil voorkomt dat slibopbouw optreedt in nieuwe motoren en verwijdert slib uit oudere motoren. In nieuwere motoren, Marvel beschermt cilinders en cilinderwanden en zorgt voor een zeer gepolijste, slijtvaste afwerking op de motor oppervlakken. Uw motor zal schoner blijven en zal u dankbaar zijn voor het schoonmaken van de binnenkant.

Verzending

Verzending

Reviews

Gebruikers beoordelingen 5 / 5Reviews:(1)

 • AE Door Albear Ekermans - 10-01-2022 08:26

  5 / 5

  Super..... gebruik het al jaren. Motor loopt goed . Geen rare start geluiden. Verbeterd verbruik. Stil geluid bij stationair . In olie en benzine .

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Marvel Mystery Oil 946ml (E10-beschermer)

  Marvel Mystery Oil 946ml (E10-beschermer)

  19,99 16,99

  Einhell Winkel / - Reviews @