Terug

  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, vandaag verstuurd.
  • Officiële Einhell Dealer
  • Direct leverbaar, wanneer op voorraad

Einhell Accu schuurmachine (5)

Einhell schuurmachine op accu. Overal kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van stroom. De Einhell accu-schuurmachine zijn er in meerdere uitvoeringen. 

Filters

Einhell Accu schuurmachine

Einhell schuurmachine op accu. Overal kunnen werken zonder afhankelijk te zijn van stroom. De Einhell accu schuurmachine is er in meerdere uitvoeringen; de Einhell excentrische accu schuurmachine, accu multischuurmachine en accu vlakschuurmachine.

Accu schuurmachine

Of u nu een professional of een doe-het-zelver bent, een accu schuurmachine mag absoluut niet ontbreken in uw gereedschapskist. Veel mensen kiezen voor een schuurmachine zodat ze de accu schuurmachine van te voren op kunnen laden. Hierdoor heeft de professional of doe-het-zelver een optimale bewegingsvrijheid. Dat is wel zo prettig tijdens het klussen. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken of de kabel wel lang genoeg is.

Vlakschuurmachine op accu

De vlakschuurmachine is door de rechthoekige schuurzool geschikt voor een fijne afwerking van grote oppervlakken. Hierbij is het niet noodzakelijk om een hele verflaag te verwijderen. Door het handige, maar ook zeker compacte formaat is een vlakschuurmachine enorm geschikt voor het schuren van randen en hoekjes. Dit is dan ook één van de redenen dat veel mensen kiezen voor een vlakschuurmachine.

Excentrische schuurmachine op accu

Waar is een excentrische schuurmachine voor geschikt? Dat vragen veel mensen zich af. Moet u grote rechte of gebogen oppervlakken schuren? Dan is een excentrische schuurmachine dé machine die u zoekt! Door de excentrische bewegingen schuurt deze machine sneller dan een vlakschuurmachine. De schuurschijven zijn over het algemeen vaak rond, waardoor het niet mogelijk is om hoeken te schuren. Daarom is de vlakschuurmachine geschikter voor het schuren van hoeken.

Het verschil tussen een excentrische schuurmachine en een vlakschuurmachine

Regelmatig krijgen wij de vraag wat het verschil is tussen een excentrische schuurmachine en een vlakschuurmachine. Zoals u net heeft gelezen, zitten er best wat verschillen tussen de twee schuurmachines. Eén ding is wel gelijk. De schuurmachines die wij hierboven aanbieden, werken allemaal op accu. Dat is dus iets dat gelijk is, maar wat is er dan niet gelijk? De schuurschijven zijn verschillend. Zoals we net al aangaven, heeft de vlakschuurmachine een rechthoekige schuurzool, terwijl een excentrische schuurmachine een ronde schuurzool heeft. Een rechthoekige schuurzool is ideaal voor het schuren van hoeken en kleine oppervlaktes. Een excentrische schuurmachine is daar niet in gespecialiseerd. Een excentrische schuurmachine wordt veel gebruikt voor het schuren van grote oppervlakken zonder hoeken. Dat is dan ook de reden dat de schuurzool van een excentrische schuurmachine rond is.

Wandschuurmachine op accu

Een wandschuurmachine is een elektrische schuurmachine die geschikt is om een korte periode volledige wanden en plafonds te schuren. Daar komen de namen ‘plafondschuurmachine’ en ‘wandschuurmachine’ ook vandaan. Een wandschuurmachine wordt daarom ook wel een plafondschuurmachine of langnekschuurmachine genoeg. De schuurmachines hebben vaak een telescoop, waardoor het ook mogelijk is om hogere muren en plafonds goed te kunnen schuren. De naam ‘langnekschuurmachine’ komt dan ook door de telescoop die de wandschuurmachines vaak hebben.

Schuurmachine op accu online kopen

Snel en eenvoudig een schuurmachine op accu kopen? Dan bent u bij Einhell Winkel aan het juiste adres. Dankzij onze webshop kunt u overal schuurmachines op accu bestellen. Heeft u vragen over een bepaald product? Neem dan contact met ons op.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Einhell Winkel / - Reviews @