Terug

  • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, vandaag verstuurd.
  • Officiële Einhell Dealer
  • Direct leverbaar, wanneer op voorraad

Einhell accu boormachines (32)

Accuboormachine nodig? Einhell biedt een groot assortiment accuboormachines. Hoogwaardige modellen met o.a. Li-Ion accu technologie. Diverse modellen met diverse specificaties. Klein en compacte accuboormachine, maar ook krachtige voor het zware werk.

Filters

Einhell accu boormachines

Accuboormachine nodig? Einhell biedt een groot assortiment accuboormachines. Hoogwaardige modellen met o.a. Li-Ion accu technologie. Diverse modellen met diverse specificaties. Klein en compacte accuboormachine, maar ook krachtige voor het zware werk. De nieuwste modellen met Brushless motor voor meer power en langere werksessies. Hulp nodig voor het kiezen van de juiste accuboormachine? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Accu klopboormachine

De accu klopboormachine is ideaal voor uw volgende boorklus. Het is geschikt voor meerdere materialen, denk hierbij bijvoorbeeld aan hout, metaal en beton. Dit product is bedoeld voor de echte klusser, er moet namelijk veel druk gezet worden voor het beste resultaat. Wel zijn ze erg nauwkeurig, waardoor het resultaat precies wordt zoals u had verwacht. Verder moet er gedacht worden aan de veiligheid tijdens het gebruiken van een accu klopboormachine. Daardoor hebben wij gezorgd voor een goede grip op onze klopboormachines.

Wat is een klopboormachine?

De klopboormachine kan gezien worden als een lichtere versie van de boorhamer. Het bevat een hamerfunctie waardoor het makkelijker wordt om in bijvoorbeeld beton te boren. Voor het beste resultaat moet er druk worden uitgeoefend op de klopboormachine. Op deze manier wordt er namelijk een klopbeweging gemaakt. De klopboormachine is te gebruiken bij meerdere materialen en is erg nauwkeurig.
Er zijn verschillende soorten en maten; lichtere klopboormachines voor zachtere materialen en zwaardere klopboormachines voor stevigere materialen.

Accu slagmoersleutel

Voor zware moeren die vast- of losgemaakt moeten worden, is een accu slagmoersleutel niet te missen. Vaak wordt het gebruikt bij autogarages, maar het kan uiteraard ook voor individueel gebruik worden gebruikt. Een accu slagmoersleutel is erg krachtig en krijgt dus elke moer los, ook die waarvan u dacht dat het onmogelijk was.

Wat is een slagmoersleutel?

Met een accu slagmoersleutel wordt het vastzetten en losdraaien van moeren erg makkelijk. Dit kan voor individueel gebruik zijn, maar vaak is het voor professioneel gebruik. Het is namelijk vooral handig voor zwaarder werk, bijvoorbeeld bij het repareren of vervangen van auto-onderdelen. De accu slagmoersleutel heeft veel kracht waardoor elke moer vast- en losgemaakt kan worden.

Accu boorhamer

Accu boorhamers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er de lichtere die erg handig in gebruik zijn en erg nauwkeurig. Maar, er zijn ook zwaardere. Deze geven een groter en sneller effect. Welke u ook zoekt, wij hebben het. Een accu boorhamer is erg krachtig, maar ook flexibel. Er is namelijk geen snoer en daardoor is het te gebruiken op elke plek.

Wat is een accu boorhamer?

De accu boorhamer is een versterkte versie van de klopboormachine. Zo heeft het uiteraard een sterkere hamerfunctie en is het geschikter voor stevigere materialen, zoals beton of hard steen. Bij een accu boorhamer kan er gekozen worden voor een lichter of zwaarder vermogen. Lichter heeft als voordeel dat de boorhamer makkelijk in gebruik is. Zwaarder heeft als voordeel dat het effect groter wordt. De accu boorhamer kan op meerdere manieren gebruikt worden. Het is namelijk te gebruiken voor boren, hameren en beitelen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Einhell Winkel / - Reviews @